Hyr boende

Hyr boende i Rörbäcksnäs hos oss. Rörbäcksnäs ligger i anslutning till Sälenfjällen och erbjuder en mängd friluftsaktiviteter hela året runt. Cykling i byn är stort på sommarhalvåret, med flera mountainbikeleder tillgängliga. På vintern når du sju skidorter inom knappa timmen, för dig som älskar skidåkning. Under din vistelse i Rörbäcksnäs kan ni bo hos oss. Välj det boende som passar er. Välkomna!

stuga

En fristående stuga med fyra bäddar. Stugan har ett dubbelrum (160 cm), ett sovrum med en våningssäng, ett allrum med Smart-TV och fullutrustat kök (utan diskmaskin) samt ett badrum med WC och dusch. Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Utomhus finns tillgång till grill. Vid avresa ska alla utrymmen städas och lämnas som vid ankomst.

Kostnad: 600 kr/natt eller 3000 kr/vecka

Det finns möjlighet att långtidshyra stugan för 6000 kr/månad.

Rum 1

Dubbelsäng för två personer (180 cm). Gemensam ingång, badrum, allrum och kök med det andra rummet. I badrummet finns WC och dusch. Köket är fullutrustat (utan diskmaskin). Det finns ett mindre allrum med en Smart-TV. Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Utomhus finns tillgång till grill. Vid avresa ska utrymmena lämnas som vid ankomst, grovstädning ingår i kostnaden.

Kostnad: 500 kr/natt eller 2500 kr/vecka

Rum 2

Ett rum för fyra personer i två våningssängar. Gemensam ingång, badrum, allrum och kök med det andra rummet. I badrummet finns WC och dusch. Köket är fullutrustat (utan diskmaskin). Det finns ett mindre allrum med en Smart-TV. Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Utomhus finns tillgång till grill. Vid avresa ska utrymmena lämnas som vid ankomst, grovstädning ingår i kostnaden.

Kostnad: 500 kr/natt eller 2500 kr/vecka

Skidorter i närheten

Hundfjället 10 min
Tandådalen 15 min
Stöten 20 min
Högfjället 25 min
Lindvallen 30 min
Trysil 40 min
Kläppen 40 min