Hyr boende

Hyr boende i Rörbäcksnäs hos oss. Rörbäcksnäs ligger i anslutning till Sälenfjällen och erbjuder en mängd friluftsaktiviteter hela året runt. Cykling i byn är stort på sommarhalvåret, med flera mountainbikeleder tillgängliga. På vintern når du sju skidorter inom knappa timmen, för dig som älskar skidåkning. Under din vistelse i Rörbäcksnäs kan ni bo hos oss. Välj det boende som passar er. Välkomna!

Det finns möjlighet till långtidshyra av stugan.

För att boka ring 076-6455676 eller info@todayistheday.se

stuga

En fristående stuga med fyra bäddar i två våningssängar. Stugan har två sovrum, ett allrum med fullutrustat kök samt ett badrum med WC och dusch. I allrummet finns TV och utomhus finns tillgång till grill. Rökning ej tillåtet. Vid avresa ska alla utrymmen städas och lämnas som vid ankomst.

Kostnad: 500 kr/natt eller 2500 kr/vecka

Rum 1

Dubbelsäng för två personer. Gemensam ingång, badrum och kök med det andra rummet. I badrummet finns WC och dusch. Köket är nyrenoverat och fullutrustat (exklusive diskmaskin). Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Vid avresa ska utrymmena lämnas som vid ankomst, grovstädning ingår.

Kostnad: 400 kr/natt eller 2000 kr/vecka

Rum 2

Ett rum för två personer i två enkelsängar. Gemensam ingång, badrum och kök med det andra rummet. I badrummet finns WC och dusch. Köket är nyrenoverat och fullutrustat (exklusive diskmaskin). Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Vid avresa ska utrymmena lämnas som vid ankomst, grovstädning ingår.

Kostnad: 400 kr/natt eller 2000 kr/vecka

Skidorter i närheten

Hundfjället 10 min
Tandådalen 15 min
Stöten 20 min
Högfjället 25 min
Lindvallen 30 min
Trysil 40 min
Kläppen 40 min
Näsfjället 40 min