Hyr boende

Hyr boende i Rörbäcksnäs hos oss. Rörbäcksnäs ligger i anslutning till Sälenfjällen och erbjuder en mängd friluftsaktiviteter hela året runt. Cykling i byn är stort på sommarhalvåret, med flera mountainbikeleder tillgängliga. På vintern når du sju skidorter inom knappa timmen, för dig som älskar skidåkning. Under din vistelse i Rörbäcksnäs kan ni bo hos oss. Välj det boende som passar er. Välkomna!

stuga

En fristående stuga med fyra bäddar. Stugan har ett dubbelrum (160 cm), ett sovrum med en våningssäng, ett allrum med Smart-TV och fullutrustat kök (utan diskmaskin) samt ett badrum med WC och dusch. Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Utomhus finns tillgång till grill. Vid avresa ska alla utrymmen städas och lämnas som vid ankomst.

Kostnad vinter/sommar: 800 kr/natt eller 4000 kr/vecka
Kostnad vår/höst: 600 kr/natt eller 3000 kr/vecka

Det finns möjlighet att långtidshyra stugan för 6000 kr/månad.

Lägenhet

Lägenhet i källarvåning med totalt sex bäddar fördelat på två sovrum. Rum 1 har en dubbelsäng för två personer (180 cm). Rum 2 har två våningssängar för fyra personer. I anslutning till sovrummen finns badrum, allrum och kök. I badrummet finns WC och dusch. Köket är fullutrustat (utan diskmaskin). Det finns ett mindre allrum med en Smart-TV. Tillgång till gratis WiFi. Rökning ej tillåtet. Utomhus finns tillgång till grill. Vid avresa ska utrymmena lämnas som vid ankomst, grovstädning ingår i kostnaden.

Kostnad 1 rum: 600 kr/natt eller 3000 kr/vecka
Kostnad 2 rum: 1000 kr/natt eller 5000 kr/vecka

Skidorter i närheten

Hundfjället 10 min
Tandådalen 15 min
Stöten 20 min
Högfjället 25 min
Lindvallen 30 min
Trysil 40 min
Kläppen 40 min

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.